restaurant koln
Restaurants in Keulen Radisson Blu Hotel Cologne.
Restaurant waar we ons Super Breakfast Buffet serveren. Onze restaurants liggen op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk. Het Paparazzi Restaurant heeft zijn naam te danken en is opgedragen aan de beroemde schrijver en regisseur Federico Fellini en zijn film uit 1960 La Dolce Vita waarin het woord paparazzi voor het eerst opdook. De stijlvolle inrichting werd geïnspireerd door zwart-witte filmaffiches en het restaurant serveert authentieke Italiaanse en mediterrane gerechten. Laat de smakelijke pizza met Parmaham en verse mozzarella uit de steenoven van het restaurant niet aan u voorbijgaan. 18.00 22.30 ma za. Gesloten zon en feestdagen. Tel 49 0221 27720 3464.
Restaurants in Köln Yelp.
De beste Restaurants in Keulen op Yelp. Kom meer te weten over plaatsen zoals Il Gelato di Ferigo Lommerzheim La Société Toscanini Le PomPom Momotaro Café Rico Kebapland.
8x doen in Keulen Reisgenie.
Ook als je geen bezoek brengt aan het chocolademuseum kun je dit restaurant gewoon bezoeken. Het restaurant is gebouwd op het water waardoor je een mooi uitzicht over de Rijn hebt. Een perfecte tussenstop dus! Am Schokoladenmuseum 1A 50678. 5 Spot de vrolijke gekleurde huisjes in de stad. Over het algemeen vond ik Keulen eerlijk gezegd vrij grauw. Er zijn veel oude en vervallen gebouwen en veel wijken zien er wat grauw en grijs uit. Ik was dan ook blij verrast toen ik deze vrolijke gekleurde huisjes spotte.
De 10 beste restaurants in Keulen TripAdvisor.
De beste restaurants in Keulen Duitsland. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Keulen en zoek op prijs locatie en meer.
Culinair in Keulen Citytrip bestemmingen Citytrip.
Laat je verbazen door de traditionele en eerlijke keuken en gooi alle remmen los op één van de vele themafeestjes. Je merkt het al restaurant Alcazar is een absolute must! Ben jij een liefhebber van de Franse keuken? Proef de heerlijkste klassiekers in het beste restaurant van Keulen Belgischer Hof. Of je nu houdt van een malse portie vlees of kip vis of je vegetariër bent. Dit restaurant heeft werkelijk aan iedereen gedacht. Reserveren is ten sterkste aangeraden! Bali de naam doet het al vermoeden. Dit was één van de eerste Indonesische restaurants van Keulen.
Michelin Restaurants Köln Gids van de beste restaurants van Köln.
Restaurant in Köln gids met de beste Michelin restaurants in Köln met commentaar van internetgebruikers en een plattegrond op de ViaMichelin kaart.
De 10 beste restaurants in de buurt van Dom van Keulen.
Restaurants in de buurt van Dom van Keulen op TripAdvisor. Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van Dom van Keulen Duitsland en zoek op prijs locatie en meer.
De 10 beste restaurants in Altstadt-Nord Keulen TripAdvisor.
De beste restaurants in Altstadt-Nord Keulen Duitsland. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Altstadt-Nord Keulen en zoek op prijs locatie en meer.

Contacteer ons